Ako to všetko začalo


SOAP₂O sa zrodilo, keď si náš zakladateľ Jordan všimol obrovskú medzeru na trhu. Jordan distribuoval dezinfekčné vybavenie počas pandémie v roku 2020. Niektoré z jeho najobľúbenejších produktov boli automatické dávkovače, a tak neustále hľadal spôsoby, ako ich zlepšiť. Testovanie dávkovačov bolo súčasťou každodenných úloh a práve vtedy, keď došlo k zámene medzi dávkovačmi, ktoré testoval, mal svoj AHA moment. Očakával dva automatické dávkovače, ale jeho objednávka obsahovala dávkovače gélu, o ktorých si myslel, že nebudú dobré pre neho ani pre jeho podnikanie. Vzhľadom na svoje požiadavky a potrebu vybavenia sa však Jordan pokúsil zvrátiť okolnosti. Do dávkovača gélu pridal vodu a prostriedok na umývanie rúk, aby zistil, či bude peniť… stalo sa!

Jordan si uvedomil, že na všetko okrem mydla na ruky používame koncentrovanú tekutinu alebo prášky – bola identifikovaná medzera na trhu a koncept SOAP₂O bol na svete. Ďalšou prekážkou, bolo, ako uviesť produkt, ktorý ešte nebol vytvorený a uvedený na trh.

Po vyhľadaní správnych ľudí a zdrojov sa uskutočnil prieskum s tromi chemickými firmami a v máji 2021 sa uzavrelo partnerstvo. SOAP₂O prišlo na trh v septembri 2021, keď bolo mydlo uvedené a malo okamžitý úspech. Len za 4 mesiace sa predalo 250 000 1L vreciek, čím sa ušetrilo viac ako 50 ton plastu, ktorý by sa dostal do ekosystému.

V roku 2022 budeme ešte väčší a lepší.

TVORÍME ZMENY NA ZÁCHRANU PLANÉTY


TVORÍME ZMENY NA ZÁCHRANU PLANÉTY


Prečo my

Dia:
Nem állatokon tesztelt

Nem tesztelünk állatokon, soha nem is teszteltünk, és soha nem is fogunk.

Dia:
Egyszerű újratöltési folyamat

A SOAP₂O biológiailag lebomló tasakokat úgy tervezték, hogy a tasak könnyen behelyezhető legyen a palackokba. Ez biztosítja, hogy minimális a kockázata annak, hogy a koncentrátum a felhasználó bőrével vagy szemével érintkezik. A termékek használatakor vagy mozgatásakor nincs szükség kézi mozgatásra a víz hozzáadása előtt. Az adagolás mindig megfelelő, ami azt jelenti, hogy a tasakokban lévő hatóanyagok optimális szinten működnek, és a költségek teljes mértékben ellenőrzöttek.

Dia:
Csökkentse a tárolási követelményeket

A SOAP₂O termékek jelentősen csökkenthetik a raktárterület szükségességét. Hogy ezt perspektívába helyezzük... a forgalmazás szempontjából 36 000 liter szappan van egyetlen SOAP₂O raklapon. A tárolás szempontjából tehát egy SOAP₂O zacskós dobozunk (15 cm x 9 cm) 12 zacskót tartalmaz, ami 12 liter kéziszappannak felel meg, így ideális termék bármilyen méretű szekrénybe. A Soap2o segítségével 12 liter kéziszappant tarthat egy kézben.

Dia:
Spóroljon a szállítási költségeken

Egy raklapon 36 000 zsák fér el, így csak 6 havonta egyszer van szükség szállításra. Hasonlítsa ezt össze a hagyományos szappannal - ezt hetente egyszer kellene szállítani. Ezért ritkábban van szükség szállításra, és csökkennek a költségek. A költségek is csökkennek, mivel a teher könnyebb a nulla vízi szállítás miatt.

Dia:
Vegán

A SOAP₂O gyártóink a Vegán Társaság által tanúsítottak, ami azt jelenti, hogy termékeink megfelelnek a legmagasabb követelményeknek.

Dia:
Nincs műanyag palack

Minden termékünk PVA (polivinil-alkohol fóliából) készül, amely vízhez adva azonnal feloldódik. Mivel a SOAP₂O csomagolásának vagy termékének egyetlen részében sincs egyszer használatos műanyag, a vízrendszerünkbe nem kerül mikroműanyag, így a SOAP₂O 100% környezetbarát termék.

Dia:
Csökkentse a szénlábnyomát

A SOAP₂O termékek útja a vásárlóknál ér véget, amikor a tasakot az adagolóban vagy a flakonban lévő vízbe helyezik. Nincs hulladéktermék, tartály vagy kazetta, amelyet a hulladéklerakóban kellene elhelyezni.

Dia:
Szerves

A SOAP₂O abból az ötletből született, hogy csökkentsük és (végül) eltüntessük a felesleges egyszer használatos műanyagokat a szappanok világából. Ezt az elvet az egész üzleti modellünkben alkalmazzuk, a terméktől a csomagoláson át a szállításig. A SOAP₂O számára kulcsfontosságú a környezet szem előtt tartása.

előző nyíl
következő nyíl
hu_HUMagyar
Görgessen a tetejére