A környezetvédelem minden folyamatunkban előtérbe kerül


Környezeti előnyök

Számunkra a SOAP₂O-nál a környezet tiszteletben tartása minden célunk előterében áll. Arra törekszünk, hogy csökkentsük az egyszer használatos műanyagok mennyiségét a szappaniparban, és a lehető legkisebb negatív hatást gyakoroljuk a környezetre. Küldetésünk, hogy a hatékony és költséghatékony, vízben oldódó (PVA) kapszulákba csomagolt, a lehető legmagasabb etikai normáknak megfelelően gyártott szappankoncentrátumok vezető gyártójává váljunk.


VÁLTOZÁS LÉTREHOZÁSA A BOLYGÓ MEGMENTÉSE ÉRDEKÉBEN


Nem szállítunk vizet

A természeti erőforrások szűkösek, ezért termékeink tervezése és gyártása során mindig igyekszünk minimalizálni őket. A SOAP₂O rendszerekkel nem szállítunk vizet, így a szállított termékek mennyisége és súlya alacsony. Ez apró előnynek tűnhet, de meg fog lepődni, mennyire csökkenti a károsanyag-kibocsátást a kevesebb szállítási kilométer és a nagyobb szállítási kapacitás révén.

Az 5 literes folyékony koncentrátum teljes raklapja helyettesíthető 4 csomag termékünkkel. Az összes 5 literes tartály kárba veszne.

 • Csak adjon hozzá vizet... ne szállítsa el.
 • Nulla hulladék
 • Etikai akkreditáció
 • Alacsony közlekedési kibocsátások
 • Könnyű súly
 • Globális szabványok
 • Víz hozzáadása a felhasználás helyén

Innovatív

A SOAP₂O termékcsalád középpontjában az innováció áll. Termékeink nemcsak a hulladék mennyiségét csökkentik, ami napjainkban égető probléma, hanem pozitív változást is biztosítanak a költségek növelése nélkül.

Partnereink, a Solupak, házon belüli tervező és csomagoló csapatuk segítségével a Brit Tisztítási Tudományos Intézet (BICSc) színkódolási rendszere szerint fejlesztették ki a termékcsaládot.

A képi útmutató és a palackcímkék megerősítik a 4 lépéses folyamatot és a színkódolást a megfelelő használat biztosítása érdekében. Ezek minden felhasználónak segítenek a szappan egyszerű és helyes elkészítésében.

Használati utasítás

 • Adjunk hozzá vizet
 • Tegye a kapszulát vízbe
 • Potraste 30 másodperc és várjon 5-10 percet
 • Használatra kész

A SOAP₂O biológiailag lebomló kapszulákat úgy tervezték, hogy a kapszula könnyen behelyezhető legyen az adagolóval ellátott flakonokba. Ez biztosítja a koncentrátum bőrrel vagy szemmel való érintkezésének minimális kockázatát. A termékek használatakor vagy mozgatásakor nincs szükség kézi kezelésre a víz hozzáadása előtt.

Az adagolás mindig megfelelő, ami azt jelenti, hogy a kapszulákban lévő hatóanyagok optimális szinten hatnak, és így a költségek teljesen kontrolláltak.

Költségmegtakarítás

A vízszállítás mellőzésének rendkívül pozitív környezeti hatásán túlmenően a vízszállítás költség- és megtakarítási előnyökkel is jár. A rakomány súlya következésképpen kisebb, mivel nincs szükség folyadékra az ügyfelekhez történő szállításhoz, a termékeink Önhöz történő eljuttatásának költségei jelentősen csökkennek.

Termékeink költséghatékonyak mind a kis-, mind a nagy ügyfelek számára. Ennek oka, hogy minden felhasználó számára szappan koncentrátum adagoló rendszert tudunk bevezetni.

A SOAP₂O termékek az első tételtől kezdve 100+-ig fokozatmentesek, így nem kell aggódnia, hogy túl sok szappant használ. A pontos adagolásnak köszönhetően Ön kézben tartja a költségeket és a fogyasztást. 

A SOAP₂O termékek eltarthatósági ideje három év ( ha az ajánlásnak megfelelően tárolják ) Ezért nem kell sietni a termékek felhasználásával. Hosszú ideig kitartanak, és minimális helyet foglalnak a tárolásban. 

hu_HUMagyar
Görgessen a tetejére