Küldetésünk


A SOAP₂O küldetése az, hogy bomlasztó innovációt hozzon létre, és megváltoztassa a szappanipart, ahogyan azt ismerjük. Nem szeretnénk továbbra is tömegesen gyártani az egyszer használatos műanyagokat, ezért egy műanyagmentes megoldást találtunk ki, hogy teljesen kiküszöböljük a szappantermékeinkből.

A SOAP₂O termékeket vízben oldódó PVA-fóliába csomagolják. Az ügyfélnek nem kell hulladékot kidobnia, és a csomagolás 100% újrahasznosítható.

A bolygó megmentéséért teszünk. Csak remélni tudjuk, hogy mások is követni fogják.

Az általunk ismert környezeti válság

2022-ben jelenleg 10 nagy környezeti kihívással kell szembenéznünk.

  • Éghajlatváltozás
  • Villamosenergia-termelés
  • Víz
  • Biológiai sokféleség és földhasználat
  • Vegyszerek, mérgező anyagok és nehézfémek
  • Légszennyezés
  • Hulladékgazdálkodás
  • Az ózonréteg kimerülése
  • Óceánok és halászat
  • Erdőirtás

A SOAP₂O-t azért fejlesztettük ki, hogy olyan alternatív terméket kínáljunk, amely csökkenti a szappaniparra és a bolygóra gyakorolt hatást. Megtaláltuk a piaci rést, és nap mint nap látjuk a termékünk által kiváltott pozitív hatásokat. Tavaly, a SOAP₂O 4 hónapos működése alatt 250 000 műanyag palackot takarított meg, amelyek a szemétlerakóba kerültek volna, ami elképesztő 50,4 tonna műanyagot jelent.

Tavaly, mindössze 4 hónapos működése alatt a SOAP₂O 250 000 műanyag palackot mentett meg a hulladéklerakóba kerüléstől, és elképesztő 50,4 tonna műanyagot takarítottunk meg.

Miért mi?

Dia:
Nem állatokon tesztelt

Nem tesztelünk állatokon, soha nem is teszteltünk, és soha nem is fogunk.

Dia:
Egyszerű újratöltési folyamat

A SOAP₂O biológiailag lebomló tasakokat úgy tervezték, hogy a tasak könnyen behelyezhető legyen a palackokba. Ez biztosítja, hogy minimális a kockázata annak, hogy a koncentrátum a felhasználó bőrével vagy szemével érintkezik. A termékek használatakor vagy mozgatásakor nincs szükség kézi mozgatásra a víz hozzáadása előtt. Az adagolás mindig megfelelő, ami azt jelenti, hogy a tasakokban lévő hatóanyagok optimális szinten működnek, és a költségek teljes mértékben ellenőrzöttek.

Dia:
Csökkentse a tárolási követelményeket

A SOAP₂O termékek jelentősen csökkenthetik a raktárterület szükségességét. Hogy ezt perspektívába helyezzük... a forgalmazás szempontjából 36 000 liter szappan van egyetlen SOAP₂O raklapon. A tárolás szempontjából tehát egy SOAP₂O zacskós dobozunk (15 cm x 9 cm) 12 zacskót tartalmaz, ami 12 liter kéziszappannak felel meg, így ideális termék bármilyen méretű szekrénybe. A Soap2o segítségével 12 liter kéziszappant tarthat egy kézben.

Dia:
Spóroljon a szállítási költségeken

Egy raklapon 36 000 zsák fér el, így csak 6 havonta egyszer van szükség szállításra. Hasonlítsa ezt össze a hagyományos szappannal - ezt hetente egyszer kellene szállítani. Ezért ritkábban van szükség szállításra, és csökkennek a költségek. A költségek is csökkennek, mivel a teher könnyebb a nulla vízi szállítás miatt.

Dia:
Vegán

A SOAP₂O gyártóink a Vegán Társaság által tanúsítottak, ami azt jelenti, hogy termékeink megfelelnek a legmagasabb követelményeknek.

Dia:
Nincs műanyag palack

Minden termékünk PVA (polivinil-alkohol fóliából) készül, amely vízhez adva azonnal feloldódik. Mivel a SOAP₂O csomagolásának vagy termékének egyetlen részében sincs egyszer használatos műanyag, a vízrendszerünkbe nem kerül mikroműanyag, így a SOAP₂O 100% környezetbarát termék.

Dia:
Csökkentse a szénlábnyomát

A SOAP₂O termékek útja a vásárlóknál ér véget, amikor a tasakot az adagolóban vagy a flakonban lévő vízbe helyezik. Nincs hulladéktermék, tartály vagy kazetta, amelyet a hulladéklerakóban kellene elhelyezni.

Dia:
Szerves

A SOAP₂O abból az ötletből született, hogy csökkentsük és (végül) eltüntessük a felesleges egyszer használatos műanyagokat a szappanok világából. Ezt az elvet az egész üzleti modellünkben alkalmazzuk, a terméktől a csomagoláson át a szállításig. A SOAP₂O számára kulcsfontosságú a környezet szem előtt tartása.

előző nyíl
következő nyíl
hu_HUMagyar
Görgessen a tetejére