Hogyan kezdődött minden


A SOAP₂O akkor született, amikor alapítónk, Jordan észrevette, hogy a piacon hatalmas űr tátong. Jordan a 2020-as világjárvány idején fertőtlenítő eszközöket forgalmazott. A legnépszerűbb termékei közé tartoztak az automata adagolók, ezért folyamatosan kereste a fejlesztési lehetőségeket. Az adagolók tesztelése a napi feladatai közé tartozott, és amikor az általa tesztelt adagolók között keveredés történt, akkor jött el az AHA-pillanat. Két automata adagolót várt, de a rendelése olyan gél adagolókat tartalmazott, amelyekről úgy gondolta, hogy nem tesznek jót neki vagy a vállalkozásának. Tekintettel azonban az igényeire és a berendezés iránti szükségletére, Jordan megpróbálta megfordítani a körülményeket. Vizet és kézmosószert adott a géladagolóhoz, hogy lássa, habzik-e... habzott!

Jordan rájött, hogy a kéziszappant kivéve mindenre használunk folyékony vagy por állagú koncentrátumot - így egy piaci rés keletkezett, és megszületett a SOAP₂O koncepció. A következő akadály az volt, hogyan lehet piacra dobni egy olyan terméket, amelyet még nem hoztak létre és nem hoztak forgalomba.

A megfelelő emberek és erőforrások megtalálása után három vegyipari céggel végeztek kutatást, és 2021 májusában megalakult a partnerség. A SOAP₂O 2021 szeptemberében került piacra, amikor a szappan bevezetésre került, és azonnali sikert aratott. Mindössze 4 hónap alatt 250 000 darab 1 literes zacskót adtak el, amivel több mint 50 tonna műanyagot takarítottak meg, amely az ökoszisztémába került volna.

2022-ben még nagyobbak és jobbak leszünk.

VÁLTOZÁS LÉTREHOZÁSA A BOLYGÓ MEGMENTÉSE ÉRDEKÉBEN


VÁLTOZÁS LÉTREHOZÁSA A BOLYGÓ MEGMENTÉSE ÉRDEKÉBEN


Miért

Dia:
Nem állatokon tesztelt

Nem tesztelünk állatokon, soha nem is teszteltünk, és soha nem is fogunk.

Dia:
Egyszerű újratöltési folyamat

A SOAP₂O biológiailag lebomló tasakokat úgy tervezték, hogy a tasak könnyen behelyezhető legyen a palackokba. Ez biztosítja, hogy minimális a kockázata annak, hogy a koncentrátum a felhasználó bőrével vagy szemével érintkezik. A termékek használatakor vagy mozgatásakor nincs szükség kézi mozgatásra a víz hozzáadása előtt. Az adagolás mindig megfelelő, ami azt jelenti, hogy a tasakokban lévő hatóanyagok optimális szinten működnek, és a költségek teljes mértékben ellenőrzöttek.

Dia:
Csökkentse a tárolási követelményeket

A SOAP₂O termékek jelentősen csökkenthetik a raktárterület szükségességét. Hogy ezt perspektívába helyezzük... a forgalmazás szempontjából 36 000 liter szappan van egyetlen SOAP₂O raklapon. A tárolás szempontjából tehát egy SOAP₂O zacskós dobozunk (15 cm x 9 cm) 12 zacskót tartalmaz, ami 12 liter kéziszappannak felel meg, így ideális termék bármilyen méretű szekrénybe. A Soap2o segítségével 12 liter kéziszappant tarthat egy kézben.

Dia:
Spóroljon a szállítási költségeken

Egy raklapon 36 000 zsák fér el, így csak 6 havonta egyszer van szükség szállításra. Hasonlítsa ezt össze a hagyományos szappannal - ezt hetente egyszer kellene szállítani. Ezért ritkábban van szükség szállításra, és csökkennek a költségek. A költségek is csökkennek, mivel a teher könnyebb a nulla vízi szállítás miatt.

Dia:
Vegán

A SOAP₂O gyártóink a Vegán Társaság által tanúsítottak, ami azt jelenti, hogy termékeink megfelelnek a legmagasabb követelményeknek.

Dia:
Nincs műanyag palack

Minden termékünk PVA (polivinil-alkohol fóliából) készül, amely vízhez adva azonnal feloldódik. Mivel a SOAP₂O csomagolásának vagy termékének egyetlen részében sincs egyszer használatos műanyag, a vízrendszerünkbe nem kerül mikroműanyag, így a SOAP₂O 100% környezetbarát termék.

Dia:
Csökkentse a szénlábnyomát

A SOAP₂O termékek útja a vásárlóknál ér véget, amikor a tasakot az adagolóban vagy a flakonban lévő vízbe helyezik. Nincs hulladéktermék, tartály vagy kazetta, amelyet a hulladéklerakóban kellene elhelyezni.

Dia:
Szerves

A SOAP₂O abból az ötletből született, hogy csökkentsük és (végül) eltüntessük a felesleges egyszer használatos műanyagokat a szappanok világából. Ezt az elvet az egész üzleti modellünkben alkalmazzuk, a terméktől a csomagoláson át a szállításig. A SOAP₂O számára kulcsfontosságú a környezet szem előtt tartása.

előző nyíl
következő nyíl
hu_HUMagyar
Görgessen a tetejére